⁄ ⁄ Newsletter

20/05/18'Zicht opt park' te Vichte

Het gebouw wordt gerealiseerd op het prachtig domein van de vroegere 'Villa De Roose' in Peter Benoitstraat te Vichte. De 24 lichtrijke appartementen bieden een comfortabele woonbeleving voor jong en oud. De appartementen beschikken over een uniek zonneterras zonder enige inkijk, waar u optimaal kunt genieten van de groene omgeving.

 

20/08/17Woonproject 'Balneae'

In het hartje van Waregem brengt Groep Huyzentruyt binnenkort een luxueus nieuw woonproject naar verkoop: Balneae (latijns voor badplaats). De naam is dan ook summier gekozen, het project omvat een groene ontmoetingsplaats met zwembad in een zuidoost gerichte tuin.

20/07/17Residentie Parc 'o Sud

Residentie Parc 'o Sud in hartje Waregem omvat 24 appartementen en 6 commerciële ruimtes. Alle appartementen beschikken over zuidwest gerichte terrassen die uitgeven op de nieuw aangelegde Zuiderpromenade.

www.parcosud.be

20/07/17Artikel op Architectura.be

U kan dit artikel bekijken via onderstaande link:                                                                http://www.architectura.be/nl/nieuws/17367/multifunctioneel-vastgoedproject-hertekent-skyline-waregem

 

20/05/17Skyline Regenboogstadion

Er komen aan de binnenstedelijke ring van Waregem-Zuid en op de gronden rond het Regenboogstadion twee woontorens met 13 bouwlagen, een hotel met 60 kamers, een kantoor- en retailgebouw en een apart parkeergebouw. Een unieke architecturale visie van team B2Ai – Wielfaert architecten – Bogdan & Van Broeck i.s.m. Atelier Arne Deruyter, waarin kwaliteit, leefbaarheid, duurzaamheid en mobiliteit voorop staan.

20/04/17Residentie Volte

Residentie Volte is een ontwerp van Wielfaert Architecten. Een eigentijds gebouw afgewerkt tot in het kleinste detail. Opgetrokken uit tijdloze materialen die hun waarde behouden. Een toonbeeld van esthetiek en functionaliteit.

20/03/17Belvedere Projects

Residentie Hermitage koppelt groene omgeving, gigantische zonneterrassen aan de nabijheid van de stadskern en haar vele winkels.  De residentiële villa-appartementen bieden u het comfort en de privacy van een villa:  perfecte geluids- en warmte-isolatie, een wel-ingerichte keuken, lichtrijke leefruimte die drempelloos overgaat naar de ruime leefterrassen.

20/05/16Breeam certificaat "Excellent"

Duurzaamheid is een ruim en soms vaag begrip. Om de duurzaamheid van De Duurzame Wijk (Waregem) werkelijk te valoriseren, hebben we een beroep gedaan op Breeam als evaluatie-instrument. Zo wordt het project op vlak van energieverbruik, gebruikte materialen, geproduceerd afval,….begroot en beoordeeld. Binnen Breeam zijn er verschillenden niveaus van certificering. Met De Duurzame Wijk streefden we “Excellent” na. Dit niveau is alvast voor het ontwerp een werkelijkheid.

20/03/16Residentie Warehof

De 10 nieuwbouwwoningen zijn ontworpen door Wielfaert Architecten voor Dedeyne Construct. Moderne architectuur, BEN-woningen met de modernste technieken inzake opwekking van energie. Iedere woning wordt ontworpen volledig op maat van de koper. De woningen zijn gelegen in een groene en veilige woonomgeving en vlakbij centrum Waregem.

www.warehof.be

20/06/15De eerste steen van 't Leeuwke

Op woensdag 17 juni legt burgemeester Kurt Van Ryckeghem de eerste steen van het woonproject 't Leeuwke. "De ondergrondse parkeergarages en bergingen van het immoproject zijn al klaar. We starten nu met de bovenbouw", zegt Christophe Verstraete van Verstraete Woonprojecten uit Kortrijk.

 

 Ouder